Kernteam

Ons kernteam bestaat uit professionals die het gedachtegoed van de stichting delen en op een eigen manier ervaring meebrengen die bijdraagt aan het doel van de stichting.

Richard van der Linde
Richard van der Linde
Management

Richard studeerde Finance aan Nyenrode. Daarna heeft Richard zich als consultant gespecialiseerd in business model innovatie. Zijn denk- en werkwijze hebben geleid tot de blauwdruk voor het full reserve business model van een depositobank.

Dave Dirks
Dave Dirks
General Counsel

Dave studeerde Nederlands, Europees en internationaal recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Dave is managing partner bij Certa Legal en is nauw betrokken bij meerdere fintech start- ups en investeerders.

Niels van Rossem
Niels van Rossem
IT

Niels zet zich actief in voor innovatie in de Financiƫle sector gericht op FinTech startups. Na zijn studie Economie en Recht (UU) heeft Niels gewerkt bij de AFM. Daarna als projectmanager en consultant voor VROA in grote IT projecten bij verschillende banken.

Paul Buitink
Paul Buitink
Marketing

Paul studeerde Economie aan de Erasmus Universiteit. Aansluitend werkte hij onder meer als risk manager en analist in de financiƫle sector. Paul is met name bekend door zijn podcasts over monetaire ontwikkelingen en zijn events Reinvent.Money.